INFORMATION OM TIDSBESTILLING

 

 

 

 

 

 

Vedrørende bestilling af konsultation hos lægen, bemærk venligst:

Ved symptomer fra luftvejene bør du bære mundbind eller visir under hele opholdet i lægeklinikken.

Hvis der ikke er aftalt andet, vil der normalt være afsat ca. 15 min. pr. patient.

Inden for den tid skal der ud over samtalen foretages evt. undersøgelser, receptudfærdigelse, henvisninger m.m.

Hvis du har flere spørgsmål eller problemer, anbefales det derfor, at det vigtigste udvælges, så der kan være tid til en grundig behandling af dette inden for den fastsatte tid.

Til behandling af de resterende spørgsmål kan der aftales en ny konsultations-tid en anden dag.

Som regel er det ikke muligt at reservere tid både hos sygeplejersken og lægen på samme dag, med mindre det aftales med lægen.

Vær opmærksom på, at hvis du skal have foretaget både blodprøver, ekg eller have lavet en årskontrol, så skal du kontakte sekretærerne per telefon, da dette kræver ekstra tid.

Ved første graviditetsundersøgelse samt ved spiraloplæggelser er det nødvendig at kontakte klinikken telefonisk i sekretærernes telefontid for at få en tid.

Skal du have fjernet "dimser"/modermærker, skal du også kontakte klinikken telefonisk i sekretærernes telefontid, da der skal afsættes ekstra tid til dette. 

Ved udfyldelse af diverse attester, er det nødvendigt at kontakte klinikken telefonisk i sekretærernes telefontid for at få en tid.

Hvis vi har lukket, vil vores telefonsvarer henvise til akuttelefon 30 33 76 11 eller Lægerne i Tårs. Der kan forekomme enkelte eftermiddage, hvor sekretariaet er ubemandet, her bedes man komme igen førstkommende hverdag.

 

For elektronisk tidsbestilling, receptfornyelse og E-kons klik på den gule knap LOGIN HER på forsiden.